Na 22 jaar met plezier in Gouda te hebben gewerkt gaat mijn praktijk verhuizen! Mijn praktijk wordt vanaf 7 november volledig voortgezet in Deventer, aan de Binnensingel 6.

U bent natuurlijk van harte welkom in mijn praktijk in Deventer!! Er gingen u al een aantal streekgenoten vóór! Mooi, toch? De treinverbinding tussen Gouda en Deventer is namelijk uitstekend en af te leggen in één uur en een kwartier, zie hiervoor: https://bit.ly/3rDuw6b. Mijn praktijk is binnen 10 minuten te voet te bereiken vanaf het NS-station.

Voor het geval u met de auto komt is naast mijn praktijk een parkeergarage aanwezig: Stadspoort. Die bevindt zich aan de Binnensingel 8. Deventer is vanuit Gouda goed te bereiken via de A12, A27, A28 en A1: https://bit.ly/3Vh5Pd9. De reis duurt 1 uur en 20 minuten en u staat voor mijn praktijk!

Een waardige opvolger in Gouda is de heer Stefan Kalmeijer, tandprotheticus, van Tandprothetische praktijk ‘Willem en Marialaan’. Ik verwijs u graag naar hem door. Informatie over zijn praktijk vindt u op zijn website: Tandprothetische praktijk Willem en Marialaan (tppwillemenmarialaan.nl). Zijn emailadres is: info@tppwillemenmarialaan.nl. Zijn telefoonnummer is 0182-607868.

Ik dank u hartelijk voor het gestelde vertrouwen in mijn zorgverlening en voor de fijne samenwerking, die ik zeker zal gaan missen.

Voor de klanten uit Deventer betekent deze wijziging dat mijn praktijk van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur is geopend.

Buiten deze openingstijden is behandeling mogelijk op afspraak.

Hopelijk tot ziens!
Karel Westhof